min hårfärg för tillfället!

säg hej till min nya hårfärg för tillfället, JAG SKA SLINGA DET MERA!!!!!!!!!! för det ser lite halvt konstigt ut, men det är så slitet så jag ska slinga det den 26 maj nu , och nu ska jag också börja duscha med silvershampoo och balsam. och torrshampoo! då ska det bli bättre resultat, ska ni se! jag ska bli blond till sommarn, men det får se ut så här för tillfället! jag ska nu till jullan med henne och käka sen är det filosofiskt café som gäller. vi ska äta min favvo mat som mammaåsa har gjort, mannagrynspudding!!! JAG ÄLSKAR DET! nu ska vi brumma med gamla bettan till jullansplace, byyye!

puss på ljumsken!








baby, i need you

hemma idag, får se om jag tar mig till skolan imorgon!
puss så länge,
jag älskar min bästa vän <3


IMORGON KOMMER BUBBE HEM!

IMORGON IMORGON IMORGON KOMMER MIN ÄLSKLING HEM, min älskade , min soulmate, mitt allt! jag har saknat henne såå, men har ändå haft det kul här hemma! men ingen julia utan julia, det ska vara JULIORNA! jag bara hoppas på att hon kan träffa mig imorgon kväll, det vore underbart. hon ska få en sån här .....BAMSEKRAM OCH MASSA PUSSSPUSSS!! men, på tal om annat så här ser min dag ut imorgon:

tagga
sova till minst elva
• tagga
cykla till dansen, och hem igen
• tagga
packa alla saker och dra mig över till karro, fixelifix
• TAGGA ALL NIGHT LONG !!


konfirmation


tvåtusensex till tvåtusennio

nemen, tjaaaa !
nu va det ett tag sen ni hörde nåt av mig! dags att blogga nu. lekte med malin och kollade alla mina hårfärger sen 2006, hehehhe. jag har ändrat 11 gånger på 3 år, fatta liksom !  men nu satsar jag på att bli blondin. SNART MÅNDAG, typ.. det va en mysig och kul dag med malin, dessutom så åt vi  kladdkaka som malin bjussa på, oj så gott! nu ska jag ta mig en sväng till vardagsrummet och kolla igenom matten som vi har prov i imorgon, ush. hatar vinklar, hehhee. min svaga sida ;s.

vi ses när vi ses .
(klicka på bilden, så får ni se hur jag har förändrats i färger!).



i'm alive when i'm with you

klockan är snart två ?! och jag är uppe, shit.. borde sova, ska till sthlm imorgon med mami troligtvis , och sen hem och läsa ut boken, som ska vara klar till på måndag , ush. men jag har haft kul nu på kvällen må jag säga! kollade på phone booth, den va rätt bra faktiskt , och sen nu ska jag nog sova, är trött faktiskt.
nu gluttar jag lite på PS. i love you, älskar den filmen,

vi ses , pusspuss.

förändring till sommaren

nu är det gjort, jag har beställt tid hos frissan. ska urfärga det och sen slinga, HOPPAS DET BLIR BRA ! vill ha det ljust nu till sommaren, för det är så jobbigt när håret blir blekt, och när jag plattar det så blir det ljusare och passar inte till löshåret "/ . så nu ska jag färga det så. och så ska jag in till sthlm MED HANNA , right ? (y), du är tvingad ! ska ut och hjälpa papi nu och sen ska jag duscha länge, och fixa mina gardiner på rummet mitt.

tycker om den här inspelningen, och dom gör det perfekt ihop tkr jag !
 

i just had this dream,

fixad och klar! men nu ska jag inte träffa jullan, för hon hinner inte ? så jag tar väl tag i andra saker just nu. vi får se om jag träffar bruden ikv'äll, om jag inte hittar på nåt annat kul, som kan uppstå! solen skiner i omgångar, och jag ska gå ut nu och njuta lite av den solen som finns. om det finns någon, hade bra , pusspuss.


Lia, Jullan & Sofi


på tal om annat

har ni någon gång känt den känslan att det tar ett tag att hitta en ny, att bli förälskad?
 -  jag har

alla älskar att vara förälskade , det är det bästa som finns. men finns det tillräckligt med personer som gör en lycklig?
har ni någon gång känt att ni kan ge allt för att få en person? - jag har,
hoppet finns liksom alltid kvar, den vill inte bort, även om man verkligen försöker ta bort den. jag vill inte ha hoppet kvar. men det finns så mycket känslor.
har ni någon gång nått toppen och precis kunnat gått vidare, men sen har den dykt upp igen , och du börjar på ruta ett igen? - jag har

jag saknar närhet, det gör nog vi alla på något sätt. men jag behöver det nåt otroligt.


- tack jullan, för en bra kväll. det behövdes mycket prat. men fortsättning följer tkr jag .

-

jag älskar min bästavän

- tog bort klippet, för det spelade s automatiskt hela tiden..

bakom mina solglasögon, lalala

snart söndag, nedräkning. snart hemma! 3 dagar. puss på er, ses då. nu blire inget mera blogg, för vi lär inte ha internet hemma hos morfar, för att här har nån oskyddat trådlöst, så vi snor lite av dem, sååå pass busig är jag! jag har bestämt mig för att jag ska träffa jullan på måndag också dessutom, wiihuuuuu. puss på er, ska kila <3

blick mot blick, och det sa klick

ja vad säger man ? välkommen till nåt vitt, vilket är snö . för att jag är i östersund nu och där är det snö. och det snöar just nu också! jag missade volleyboll tuneringen, men jag har hört att det gick bra för dom, både killarna och tjejerna vann. GRATTIS TILL DOM! nu är man också mätt för att jag har ätit supergod mat här . men nu har jag faktiskt bestämt mig att jag ska vara social. plus att jag ska åka bräda, trooligvis på lördag, så vi hörs när jag kommer hem, vilket är på söndag.

beestfrieeend,


iimpressive.blogg.se

nemen tjenare ! idag vare utvecklingssamtal, vilket gick jättebra. jag skulle gått med jullan på stan men blev inte så för att jag va tvungen att dra hem för att plugga, uuurk. jag har verkligen tröttnat på det nu, men jag har detta prov och adverb sen är jag nästan klar, för just nu känns det som om allt sitter på mina axlar och trycker.
känns bra nu, åker till fjällen på onsdag och där ska jag läsa klart min bok och skriva recensionen, toppen! då har jag det gjort också. andreas brand smsa mig och sa att jag skulle gå på gudstjänsten ikväll för att få mera steg, vilket jag behöver, så det ska jag göra nu efter maten med jullan. det är verkligen ett toppen väder ute. ooohye everybody loves it! men vi hörs immorgon, det blir ett inlägg då också innan vi drar till fjällaaaa.
förresten, glömde att säga . aatt brudarna Lia , Jullan och Hanna hade samma truuuusor på sig, eftersom alla vi har newbody, vilket alla märkte på idrotten, det va lite smått skoj!
pusselipuss, vi ses när vi ses

det finns nåt underbart som gömmer dig hos dig

helojs,
kan berätta lite om gårdagen . som ni vet va jag och dansa, vilket va kul! jag väntade på jullan och hon kom vid sju när jag åt mat. kött och hasselbackspotatis, mums. sen fixade jag mig, eftersom jag såg ut som ett fån. och då smsar marcus och säger att det är fest, så jullan och jag bestämmer oss att vi ska gå och titta förbi . manne ringde mig också, hon kom hem till mig och sa att vi också skulle komma. sen efter nån halvtimme pallrade vi oss till festen, och vi mötte upp calle, tom, philip och några andra. efter det så hängde vi med calle och skulle hämta/möta upp christian, som va lite halvt borta. men det gick ändå! vi gick in till festen och träffade hanna och bea också, kanon. och vi snackar lite med folk och sisådära. sen tröttnade juliorna så vi gick hem, mötte upp sötnosarna malin, celiah och vivi också, kulkul. jag va nog upptagen med telefonen hela kvällen/natten sen.
 det va väl våran kväll. rätt lyckad ändå(y),

denna dag är mörk tycker jag, ni vet varför. har inte lust att skriva om det här. men det ska ordna sig, det ska det, jag ska tänka ljust,