horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6
Kärleken fungerar riktigt bra men det blir ändå ganska ont om vårkänslor
 och det beror på andra relationer som känns krävande och ställer till besvär.
 Det kan handla om griniga släktingar eller jobbiga grannar till exempel.
Tidsödande och inte särskilt bra för ditt humör.
kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

my life would suck without you

jag bara älskar te , nu sitter jag här i myströja och dricker vanilj te, kan det bli bättre ?! , nej tror inte så! idag har jag varit i sthlm med papi och tog bussen hem med bror för tiden matchade, åt plättar. och jag har pluggat lite. malin skickar bilderna nu också från helgen. lalalala , jag ska lägga in dom senare när jag fått alla! så glad jag blir.

vecka 14
• engelskaförhör/prov
• föredrag
• två st biologiförhör
• spanskaprov
• bokrecention

och jag har inte ens kommit halvvägs på boken, hej jag är stressad. det blir nog inga bruds denna vecka, men till helgen blir det så! slurp säger teet. nu blire mera te och sätta sig i sängen och gå igenom lite saker, en sak är säker och det är att jag hatar skolan och hatar att plugga.



jag ser yxan i krigarens hand

bara för att vi älskar't ! Lia & Jullan



nu behövs det styrka, ge mig styrka

jag älskar dig, jag kan inte lämna dig, ingen kan ersätta dig, jag vill inte ha nåt med dig att göra, verkligen inte. det är ingen annan som kan komma in i mitt hjärta för du tar för stor plats. jag vill få in andra, men det går inte. mitt hjärta säger stopp, för jag har så starka känslor. jag älskar inte dig för att du är bra, utan det är så att jag inte riktigt varför jag älskar dig, och det är väldigt jobbigt. jag vill tänka på annat, gå vidare. jag vill det verkligen , men hur? och du kan ju knappast hjälpa mig. men det finns en regel eller vad man ska säga;

när man försöker komma över någon, och har precis nått toppen och klarat det, då dyker du upp igen, och då får man börja om från början och det blir bara svårare och svårare eftersom man känner närheten mer när man tar kontakt och träffas som vi gjort/gör.


och jag vet inte heller vad jag ska göra.. antingen så försöker jag verkligen kämpa och lämnar dig, eller så ger jag allt och väntar tills du är redo och vill bli nåt. jag orkar inte med att det ska komma "någon gång ibland"
..

kämpa hårt för dig, eller släppa dig helt, jag vet inte ..

choklad är gott och så är du

såhär ser min helg ut, hinner nog inte blogga så mycket. så nu vet ni vart jag håller hus!

torsdag:

prao med malin
upp till mamis jobb
leka med jullan
konfirmation


fredag:
praoa med malin
till stan med jullan & mami
hem till malin med jullan och fixa oss
bort på giiiirlnight
mera fest?

hem

lördag:
dans 11-15
hem och sen fixa mig
träffa jullan
hem till malin
träffa tjejerna
sova hos malin


söndag:
upp på gudstjänst
gå till kyrkan
gå hem till malin
hjälpa städa där
gå hem
plugga
teve


livet är som en tärning, det bästa man kan få är sex

idag är det våffeldagen, och jag har ätit våfflor. papi och brur stekte, det va gott men åt inte så mycket, för jag va inte alltför hungrig. idag ska jag färga håret så det passar till löshåret, för mitt ser urfärgat ut nu och jag tkr om mörkt! sen blire teve och läsa lite , vi hörs imorgon .
bha lite bilder från idag. efterrätten åt vi i veckan, nåt otroligt gott! vi fira mamis namnsdag, och det va jag som bjöööd! vi va på kvisthamraskolan och hälsa på jullan och massa söta sexåringar, ohjaaa. gulligull




puss, Lia

you are my history, which i love to remember

jag är en busig tjej idag. fotade lite i camen, hihii. porrbild här ovanför, ohja! ännu en bra dag på praoen, hoppas sen på sommarjobb, om det går.


i never could’ve seen this far
i never could’ve seen this coming
seems like my world’s falling apart
jag saknar dig, det går inte att ändra på.egentligen så vill jag inte sakna, men jag kan inte göra nåt åt det, inget alls. jag ska lösa det på nåt sätt, för detta gör ont, riktigt ont.
you'll be in my heart, forever.



there must be an angel with a smile on his face

underbart! jag skulle kunna säga det tusen gånger om, jag ångrar inte en sekund om att jag valde café pelican, ohja. det är mycket mys! malin och jag har blivit proffs på att göra caffèlatte, själv tog jag mig en caffèlatte med after eight, underbart gott. och nu kommer ordet underbart med igen, ojoj! vi jobbade från 08-16 för det va så kul, massa att göra. senare gick vi till skolan och hämtade saker och vandrade hem till malleewo!

tagg inför helgen.
underbart


i wanna stand with you on a mountain

älskar denna låt, ohja.

lite från den tjugonde

förresten, efter festen, så dagen efter så träffade jag honom på bilden högst upp i fem minuter, vi pratade om gårdagen, sen kom jullan och vi vandrade hem till mig, men hon drog vid åtta, för vi va så extremt trötta. det blev ingen kladdkaka, och det blev ingen film för mig heller . jag stängde av efter en 15 min för jag blundade nästan , gick upp tolv idag, missade gudstjänsten. då blev mami & papi lite besvikna, men det gick över. vi i famljen hade en rolig och en annorlunda fika, alla satt och skratta, jag fick t.o.m tårar, haha. men nu har jag dunkat musik och ska snart äta wook, gottgott! ikväll SKA det bli kladdkaka och film, annars vet jag inte vad jag görs.

puss på ett tag.



bilder tagna av http:/karrohellgren.blogg.se







iimpressive.blogg.se

det kändes bara som om att jag skulle skaffa en ny blogg, jag vet inte varför, men hade tröttnat på mitt andra namn nu, så nu mera iimpressive.blogg.se . jag har samma design och allt, men bara en annan adress, så ni vet.