grattis på morsdag

obs, dålig uppdatering på bloggen! förlåt. har solat för mycket, har inte haft tid och har varit med polare, som ni märker har det inte funnits någon tid med att blogga, vilket är ganska tråkigt! denna helg gick ut på att sola, lite färg har man ju fått, yey! sen har jag lekt med jullan både fredag & lördag, och lördagen var extra mysig eftersom vi va hemma hos mig vid 23 och satte oss på altanen med en gasolvärmare & massa, och då menar jag massa gosaker. vi tände massa ljus. skratt & prat i ett! idag på morsdag gav vi mami en ögonkräm som hon ville ha, för 198:- på hudkällan. plus 200:- presentkort därifrån. hon blev jätteglad! (y)


sjugosjunde maj tvåtusennio

dagen var bra , seg som vanligt i skolan , hade matte prov. ojojoj det gick bäst, superenkelt! hur som helst så ska jag sammanfatta min eftermiddag. calle kom upp till roslags, så vi gick ner på stan och jag hämtade ut mitt leg. sedan satt vi och pratade på en bänk och han började frysa så vi gick in till bibblan och satte oss där. det va mys tills jag skulle hem och min bror hämtade mig och vi åkte lite mupped. sen hem och stormäta, verkligen! och det öste ner regn och jag skulle köra upp med muppen hehehe..  med carro!(y) . men som tur var det att det inte typ regnade när hon och jag åkte muppe. allt gick toppen. sen nästa vecka på min födelsedag är det prov & det tar typ en 15 min. nu ska jag kolla igenom biologin & spanskan och sedan rusa till teven för det är GREEEY'S !

medan calle och jag va på bibblan så stog det bokhora.se haha. ojoj . att dom ens kan ha en sån hemsida. men det ska ju egentligen stå : bokhöra.se eller nåt sånt!
hade gött, vi hörs när vi hörs


you are more perfect than someone else

sommarn är här, eller ja. sommarsolen var och besökte oss i norrtälje, något otroligt skönt!  hade matteprov idag.. nej det gick inte bra, uhuh. vad har hänt? - jo mina betyg blir bara sämre och sämre! jag hoppas bara på att komma in på det gymnasium som jag vill komma in på.. men annars har dagen varit underbar! varm och skön. låg och pressa ordentligt!
nu är det svenskaboken som gäller tills jag ska sova! för nu gäller VG, inget annat!

jag saknar dig.

i lack your lips, they are actually a good memory

jag har faktiskt inte just längre, inte alls. orkar inte hålla på så här. ingenting går. det är bara tiden. en massa skit tid som man ägnar sig till. jag tror inte ens någon skulle orkat hålla ut så länge som mig, för jag har hållt ut länge nog. nu kan ni kalla mig tråkig och jag kommer faktiskt inte bry mig ett dugg, för det är så det ligger till. jag är bara irriterad på allt just nu. ingenting funkar. allt bara går itu. och jag är rädd om jag mister personer som jag en gång i tiden älskat. inget är riktigt som det ska just nu. tror inte att det kommer ordna sig. hoppas så men vet inte. tänk att typ en cirka tio pers som haft en sån stor betydelse, att det kan beröra en så mycket? är inte det bedrövligt. den ända saken som jag har lust nu till är min säng (längtar tills min nya kommer, dvs. onsdag).

bråk missförstånd lögner vänner sviker, jaa .. dagens samhälle och inte är det kul.




maybe you are just a regular guy


gårdagens köp



piercing - lena's piercing och tatueringar - 250 kr - dålig kvalité på bild, men får duga
jeans - cheap monday - 400kr som sitter riktigt bra, tighta och ljusa!

absolut bästa kvällen på länge!

ojojoj, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men det var verkligen en kanon dag, jag jullan hanna karro & märta hade igår. tog bussen till vätö där karro har sin sommarstuga. det va jättefint där. jag uppskattar verkligen landet, man lyser upp. dessutom så älskar jag att åka buss för er som inte visste!  gick till ekvallen också, hade aldrig varit där. men va inget drag där, sadface. så kim & fredric skjutsade hem oss på mopparna. hanna jag & kim åkte på EN moppe, ojoj. det va mycket skrik&skratt. herregud. jag vill göra om'ett! vi var riktigt busiga, så ska det va. vi grillade korv och åt chips. mums! på kvällen/natten kom philip & lewis till oss och vi alla satt och prata, det va mysigt. flickorna & pojkarna va uppe till tre, sen drog philip & lewis hem. och vi fem flickor delade på två stycken 90 sängar, haha. tätt som tätt.. upplevelser assåå. - tack än en gång karro, det var jätte kul!

kvällen behöver vi inte prata om, gråt tårar bråk missförstånd komplicerad situation ursh.
jag älskar dig julia eriksson, du är mitt ljus





lite shopping från veckan




i just can't help it

att du ens vågar kolla på mig gör mig galen! att du inte skäms över vad du har gjort?! heerregud, efter allting! jag blir bara arg som satan när jag ser dig och inte ser jag en person som är underbar, utan en ren skit, bara skit, du är ingenting! du finns inte hos mig längre, inte i mitt huvud inte i hjärtat, ALDRIG kommer du in där igen i mitt hjärta. det är en sak som är väldigt solklar,,  jag skulle kunna skriva upp många saker  men nu har jag faktiskt inte tid! men du är en idiot! jag förstår inte hur du kan bete dig , och att du inte förstår. ursh jag blir äcklad


jag älskar minminiminminimin, du är min bästavän. alltid underbar och har ett leende på läpparna. finns ingen bättre. ska möta bubbi nu och shoppa loss! och köpa en till present till bror!
GRATTIS TILL HONOM, HOPPAS DET BLIR TÅRTA IKVÄLL!


i dont look back, i just look forward

arbetat, arbetat, cola & arbetat har vi gjort idag i skolan, fast ute i "trädgården" , rensat ogräs och massa otrevliga saker om gråsuggor, spindlar & myror träffade vi på .. ojoj, inte så roligt! men vi fick iaf sluta klockan ett. efter skolan cyklade/gick jag & jullan hem till mig med marrow, som är hur söt som helst.  mumsade i oss kladdkaka och massa annat, schvull ska det vara, yeye. eftersom det regnade ute så tog vi paraplyet och gick och lämnade marrow hos jullan. och ner på stan for vi, jag köpte denna tröja och present till min bror som fyller år nu på onsdag! jullan var ett riktig shoppingfreak idag, hehe. vi tog oss en promenad till mio/jysk och provade sängar, hittade min älsklingssäng, som jag kmr få snart. när jag kommer hem har jag fått ett brev, från en bekant på 85 bast! med 1000kr som konfirmationspresent, tack så mycket. om man plussar ihop alla pengar som jag har nu så är jag stenrik. och mer blire den 27e och när jag fyller ! 17 dagar kvar. fast pengarna tar nog slut snart, hehehehhhee.. harebra! tack för en bra dag, beeaaasteevean!


konfirmation sextonde maj tvåtusennio










no telling where it'll take ya

headern är tagen på sabinas jordgubbar som vi köpte i onsdags, oj så gott! skolmaran idag, vilket gick snabbare än förra året, hehe. mötte upp jullan med jazza, saknat min bästa vän, hoppas hon kommer imorgon! köpte nya skor, gladiator skor(y), wihuu. superschnygga! jag glor på vänner nu, och jag lär ju somna, är trött och har ont i huvudet .. suck alltså, jag hoppas jag inte blir sjuk.
ska kila nu, puss!

guess you never felt that way

tjulullu ! hanna och jag sitter på bilden och tråkar, skulle varit bättre om vi skolkade och kollade på mevalin,(n). jag har inte bloggat så mycket på den senaste tiden för jag har inte hunnit.. men idag kommer mormor till mig, hehehhe. ska ju fira min konfirmation på lördag. efter skolan ska jag till banken för att fixa ID, måste ha det när jag har moppekort. efter det ska jag möta upp calle, ska prata: blablablaaaa. det lär väl kanske ta ett tag. sen ska jag hem och sleeeeepa. nerå. men jag har inte varit ledig i veckan så . SKÖNT! att få komma hem, (:

varför finns det inga såna hära heta hunkar i norrtälje, någon som kan svara mig det?

you make me shudder, you make me live

jag hade en mycket mysig dag igår. sov hos jullan . gick upp vid tio, vi vandrade till dansrepetionen. vi va inte så värst hungriga efter det men gick ändå jag, celiah och jullan till pelican och fikade, det va supergott! klockan 15:15 skulle vi vara i aulan där vi skulle ha genrep, men nej???? det blev inte av, herregud. det hade ju verkligen behövas! men nej, det blev inte så. senare kom celiah och vi alla dansare fixade oss. klockan 17:00 satte our thing igång, och det va verkligen superskoj!, men bara det att vi vill har mera dunk i låtarna osv. så ska nog också börja i nivå 3 till hösten(y). men mounia är verkligen bra! på kvällen gick jullan och jag och myste i parken. och senare på kvällen mötte vi massa trevliga varelser. sköntskönt!

allt positvit utom att jag är något irriterad över en sak. urk blä och usch! varför säga till någon att inte den inte får ta kontakt med en annan ... det är så omoget. och tänk om jag vill ha kontakt med den? du fattar inte. du får fixa det här! du kan ju iallafall inte tvinga mig att sluta. jag nämner inga namn. men du vet vem du är. och du är helt slut i huvudet. du håller ju ändå på med andra. förklara för mig, tack!

 



let me hold you for the last time

jag ska sussa hos bubbi inatt, oja det kommer bli sköjj som alltid!  vi kommer nog träffa några hoppas jag, det är ju freeeeedag hela dagen! dessutom ganska fint väder. familjen hemlén ska käka grillat, fläskis och beasås, PLUS potatoes, min favorätt, ohye. men innan jag ska till bubbi så ska jag duscha och torrshampoonera håret som jag alltid gör(y). snart är det bara en månad kvar tills jag får käka guudis! ska käka i 2-4 veckor och sen fortsätta uppehållet till julen. jag bloggar nog mera imorgonkväll för jag kommer ha mycket att göra imorgon, tralalallalaaaa.
förresten tänkte jag säga :

grattis celiah i efterskott, hoppas du har det bra i sthlm med brudsen!
bilden talar sanning, jag är förälskad